Bouwbedrijf Zoetermeer

Doen waar onze kracht ligt

Van harte welkom op de website van bouwbedrijf Lemo! Indien u in Zoetermeer op zoek bent naar een allround aannemer met passie voor alles wat met bouwen te maken heeft, dan bent u hier helemaal aan het juiste adres! Aannemersbedrijf Lemo is sinds 1998 gespecialiseerd nieuwbouwprojecten, verbouwingen, renovaties en restauraties in Zoetermeer en omstreken. Onze diensten omvatten onder meer (maar zeker niet uitsluitend):

  • De plaatsing van dakramen, deuren en kozijnen
  • De renovatie van badkamers en keukens
  • De uitbreiding van woonhuizen en bedrijfspanden
  • De oplevering van volledig nieuwe huizen en bedrijfspanden
  • Verschillende soorten timmerwerkzaamheden

Onze mensen

Bij bouwbedrijf Lemo zijn wij trots op onze werknemers. Ons aannemersbedrijf bestaat uit aanpakkers die die doortastend en efficiënt te werk gaan. Tegelijkertijd zijn onze mensen uiteraard uitstekend opgeleid en hebben zij het technisch inzicht om creatieve oplossingen voor complexe problemen te bedenken en toe te passen. Hun aandacht voor detail maakt bovendien dat alle projecten die door bouwbedrijf Lemo in Zoetermeer en omstreken uitgevoerd worden, keurig netjes afgewerkt worden. Het feit dat ons aannemersbedrijf uitsluitend de meest moderne en toekomstbestendige bouwmaterialen en gereedschappen gebruikt, draagt hier verder aan bij. Tegelijkertijd weten wij ook dat elke aannemer slechts zo goed is als het laatste project en dat we ons keer op keer moeten bewijzen. Wij staan dan ook te popelen om ook u van ons vakmanschap te overtuigen! Samen met u willen wij als bouwbedrijf Zoetermeer een nog fijnere plek maken om te wonen en te werken.

Zoetermeer

Een aannemer met een persoonlijke benadering

De afgelopen jaren hebben wij voor veel gelukkige klanten gezorgd in Zoetermeer en omstreken. Het is echter niet alleen het inhoudelijke vakmanschap van aannemersbedrijf Lemo dat hiervoor gezorgd heeft. Andere belangrijke factoren die hieraan bijgedragen hebben zijn ons streven naar maatwerk en onze hoge mate van flexibiliteit. Bij bouwbedrijf Lemo is de klant koning en wij denken met u mee over de beste oplossingen binnen uw budget. Dankzij onze korte communicatielijnen en het feit dat wij over een eigen werkplaats beschikken, kunnen wij bovendien makkelijk aanpassingen doen gedurende het bouwproces. Op deze manier kunnen wij ook in Zoetermeer al uw specifieke bouwwensen realiseren.

Aannemersbedrijf Lemo BV realiseerde zijn eigen bedrijfspand!

Een tijdje geleden heeft Lemo BV een eigen bedrijfspand ontworpen en gerealiseerd. Wij zijn als bouwbedrijf ontzettend trots op onze creatie en genieten nog elke dag van de ruimte die het pand ons bied. Heeft u nou zelf ook interesse in de ontwikkeling van een eigen pand in Zoetermeer? Lemo BV is een enthousiaste aannemer, altijd op zoek naar leuke opdrachten. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook altijd langs ons pand komen om te zien waar ons bouwbedrijf toe in staat is. Het pand ligt vlakbij Zoetermeer.

bouwbedrijf-zoetermeer

Bouwbedrijf Lemo bv in Zoetermeer

Of het nu gaat om een kleine klus of een pittig project, aannemersbedrijf Lemo steekt graag voor u de handen uit de mouwen in Zoetermeer. Kunt u een betrouwbare en vakkundige aannemer gebruiken? Neem contact met ons op via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Wij komen graag bij u langs voor een inventarisatie van de mogelijkheden en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. De mensen van ons bouwbedrijf gaan graag voor u aan de slag in Zoetermeer!