Over ons

De bouwers van woon- en werkplezier

Bouwbedrijf Lemo BV bestaat al bijna 20 jaar. Door altijd te streven naar tevreden klanten zijn we steeds een stukje gegroeid. Ieder project is uniek, hierdoor moet een aannemer veelzijdig zijn en moeten de bouwers met plezier en passie te werk gaan. Lemo BV heeft een werkplaats in Aalsmeer en is daarom voornamelijk werkzaam in- en rondom Aalsmeer.

Een bouwbedrijf dat meegaat met de tijd

Als modern bouwbedrijf is er voor u veel mogelijk en gaan wij efficiënt te werk. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Een aannemersbedrijf met korte lijnen

Door de vlakke organisatiestructuur en de persoonlijke betrokkenheid zijn lijnen kort en ontstaat er snel duidelijkheid. Omdat iedereen binnen ons aannemersbedrijf op de hoogte is van bouwprojecten ontstaat vanzelf er transparantie richting opdrachtgevers. Deze transparantie en flexibiliteit is ook van groot belang voor een goed verloop van het gehele bouwproces.

Onze waarden

Als aannemer willen we een opdrachtgever gelukkig maken met de realisatie van bouwplannen. Om deze realisatie goed te laten verlopen én goed contact te hebben met een opdrachtgever gaan wij aan de hand van de volgende waarden te werk:

  • kwaliteit
  • klantgerichtheid
  • efficiency
  • service

De eigen werkplaats, uitgerust met modern materieel, heeft veel invloed op de efficiency en kwaliteit van onze werkzaamheden. De gedreven vakmannen die ons team bemannen en onze kennis van zaken zorgen ervoor dat klussen probleemloos te klaren zijn. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de combinatie van gedreven bouwers, de beste gereedschappen én een aannemer met passie die het project overziet.

Klantgericht handelen houdt voor ons in dat wij als bouwbedrijf de wensen van opdrachtgevers realiseren. Toch willen we wel kritisch kijken en klanten voorzien van advies. Elk project wordt door ons zorgvuldig en kwalitatief goed afgewerkt, met aandacht voor constructie en bouw, maar ook voor detail en stijl. We bespreken graag met u wat het gewenste resultaat is, adviseren u aan de hand van onze ervaringen als aannemer de afgelopen 20 jaar om uiteindelijk over te gaan tot realisatie van het bouwproject.

De efficiency van onze werkzaamheden wordt gewaarborgd door onze ervaring en de manier waarop wij een bouwproject coördineren. Een goed aannemersbedrijf heeft goede mensen maar een goede aannemer is ook in staat een heel team gedurende een project te begeleiden en ondersteunen.

Sinds het begin van Bouwbedrijf Lemo BV hebben we al veel mooie projecten mogen uitvoeren. Op de projecten pagina staan enkele voorbeelden. Om u een beeld te geven van hoe ons bouwbedrijf te werk gaat.

We zijn een aannemer met passie en houden van mooie bouwprojecten.

Zoekt een bouwbedrijf in Aalsmeer, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Mijdrecht, Oegstgeest, Uithoorn, Vinkeveen of Zoetermeer? Bouwbedrijf Lemo BV is er voor zowel de grote- als kleine bouwprojecten.