Bouwbedrijf Oegstgeest

Laat uw verbouwing onze zorg zijn

Welkom op de site van Lemo BV, een bouwbedrijf vlakbij Oegstgeest. De reden dat u op deze site bent aanbeland is ongetwijfeld dat u bouw- of verbouwplannen heeft in uw regio. Uiteraard biedt Lemo als bouwbedrijf Oegstgeest en haar inwoners de mogelijkheid om haar hulp in te schakelen. Als ervaren bouwbedrijf kunnen wij uw bouw project met succes uitvoeren, als aannemer zijn wij een full service bouwbedrijf dat uw bouwproject in Oegstgeest van A-tot-Z kan realiseren. Wellicht bent u de trotse nieuwe eigenaar van een huis in Oegstgeest, maar moet er nog wel het enige aan de keuken of badkamer gebeuren om de woning ook echt uw thuis te kunnen noemen. Of wellicht beperkt de huidige indeling van uw bedrijfspand uw plannen om uw onderneming verder te laten groeien. Om hier op de juiste manier verandering in te brengen wilt u uiteraard de beste aannemer inhuren. Wat uw situatie ook is, wij zijn ervan overtuigd dat u met aannemersbedrijf Lemo de juiste partner heeft gevonden om al uw bouwplannen in Oegstgeest zonder stress en gedoe uit te laten voeren. Veel tevreden klanten gingen u al voor! Ons personeel staat te popelen om haar klanten in de regio te helpen. Uiteraard slaat Lemo als aannemer Oegstgeest hierbij niet over.

oegstgeest

Aannemersbedrijf sinds 1998

Bouwbedrijf Lemo is een aannemer met een breed scala aan specialismen op het gebied van (ver)bouwen, restaureren en renoveren. Sinds 1998 zijn wij verantwoordelijk voor talrijke succesvolle bouwprojecten in Oegstgeest en omstreken. Al onze werkzaamheden, variërend van het vervangen van een kozijn tot de aanbouw van volledig nieuwe bedrijfspanden, benaderen wij met de grootst mogelijke kwaliteitszorg. Een keuze voor aannemersbedrijf Lemo betekent dan ook een keuze voor uitsluitend vaklui, de beste bouwmaterialen en maatwerk. In ons streven naar 100% klanttevredenheid bieden wij als aannemer in Oegstgeest daarnaast:

Bedrijfspand nodig in Oegstgeest?

Een aantal jaar geleden realiseerde bouwbedrijf Lemo BV zijn eigen bedrijfspand. Daar zijn wij als aannemer natuurlijk ontzettend trots op. Denkt u eraan om een bouwbedrijf in te schakelen voor de realisatie van uw bedrijfspand in Oegstgeest? Kom dan eens kijken bij onze thuisbasis om te zien wat wij als aannemer voor uw pand in Oegstgeest kunnen betekenen.

  • Transparantie en heldere afspraken, waaronder een gedetailleerde offerte
  • Professioneel, op maat gesneden advies
  • Een vaste contactpersoon gedurende het gehele project
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Een zeer nette werkwijze, waarbij wij overlast tot een minimum beperken

bouwbedrijf-oegstgeest

Als aannemer streven we naar perfectie

Sinds de oprichting van aannemersbedrijf Lemo heeft hebben wij in de regio Oegstgeest een reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit weten op te bouwen. Klanten waarderen het feit dat wij bij al onze bouwwerkzaamheden zowel oog hebben voor toekomstbestendige degelijkheid als voor detail en creativiteit. Bovendien zijn wij een bouwbedrijf dat bekend staat om een uitgesproken betrouwbare, servicegerichte aanpak. Ook in Oegstgeest kunt u vertrouwen op aannemersbedrijf Lemo.

Bouwbedrijf nodig voor uw project in Oegstgeest?

Indien u er ook van overtuigd bent dat bouwbedrijf Lemo uitermate geschikt is om uw bouwproject in Oegstgeest te realiseren, neem dan nu contact op via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Na een eerste kennismaking en inventarisatie van de opties zullen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Wij willen u als bouwbedrijf in Oegstgeest graag van dienst zijn!