Bouwbedrijf Leiden

Bouwen op kwaliteit

Bent u in Leiden op zoek naar een no-nonsense bouwbedrijf dat oog heeft voor zowel kwaliteit als service en betrokkenheid? Van kleine particuliere klus tot ingrijpend zakelijk bouwproject en van renovatie tot nieuwbouw, aannemersbedrijf Lemo is de betrouwbare partner in Leiden waar u naar op zoek bent! Door jarenlange ervaring biedt Lemo als bouwbedrijf Leiden en haar inwoners een uitstekende sparringspartner en een mogelijkheid tot professioneel bouwadvies.

Werkzaamheden bouwbedrijf Lemo

Bouwbedrijf Lemo voert al jarenlang zeer uiteenlopende bouwprojecten uit in Leiden en omgeving.

Leiden

Hieronder volgen slechts enkele voorbeelden van bouwactiviteiten waarin wij gespecialiseerd zijn en die wij graag voor u in Leiden zouden uitvoeren:

  • Uiteenlopende timmerwerkzaamheden
  • De bouw van een carport of garage
  • Het aanpassen van de indeling van uw huis of bedrijfspand (bijvoorbeeld via muurdoorbraak)
  • Het plaatsen of renoveren van uw keuken of badkamer
  • Het plaatsen van een dakraam of dakkapel
  • De constructie van een volledig nieuwe woning of nieuw bedrijfspand

De betrokken aannemer

Waar staat bouwbedrijf Lemo voor? Wij zijn een aannemer die streeft naar volledige klanttevredenheid. Voor u in Leiden betekent dit onder meer dat wij veel waarde hechten aan persoonlijke betrokkenheid en maatwerk. Van bouwtekening tot oplevering: het zijn uw wensen die bij aannemersbedrijf Lemo centraal staan. Tegelijkertijd bieden wij u hierbij een professioneel en reëel advies. Om ervoor te zorgen dat de communicatie gedurende het hele project soepel verloopt krijgt u van ons een vaste contactpersoon toegewezen. Wij maken voorafgaand aan het project heldere afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wat betreft de duur en kosten van het project. Wij zijn een aannemer die bovendien zeer efficiënt werkt, zodat u ook in Leiden de topkwaliteit van bouwbedrijf Lemo tegen een marktconform tarief mag verwachten.

Effectieve realisatie van uw project in Leiden

Wat betreft bouwmaterialen en -technieken mag u van ons bouwbedrijf het neusje van de zalm verwachten. Ons personeel is uitstekend gekwalificeerd en goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de bouwwereld. Zo bent u ook in Leiden verzekerd van een zeer toekomstvast resultaat. De moderne eigen werkplaats van ons aannemersbedrijf zorgt er bovendien voor dat materialen makkelijk en vaak zonder lange wachttijden op maat gemaakt kunnen worden.

Contact opnemen met bouwbedrijf Lemo

Een bouwproject in uw hoofd waar u een gerenommeerd bouwbedrijf voor wilt inschakelen? Met Lemo als uw aannemer maakt u altijd de juiste keuze! Wacht niet langer en neem contact met ons op via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Na een eerste kennismaking zullen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met het opstellen van een geheel vrijblijvende offerte. Bouwbedrijf Lemo realiseert uw project in Leiden vakkundig en bekwaam.