Bouwbedrijf Hoofddorp

Een uitstekende keuze!

Van harte welkom op de website van bouwbedrijf Lemo! De reden dat wij u hier mogen verwelkomen is ongetwijfeld dat u op zoek bent naar de meest geschikte aannemer om uw bouwklus in Hoofddorp te klaren. Wellicht heeft u, voordat u hier terecht kwam, al verschillende bouwbedrijven overwogen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het is namelijk geen eenvoudige klus om een aannemer te vinden die uw bouwproject in Hoofddorp écht volledig naar uw wensen weet uit te voeren. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij wel dat betrouwbare, betrokken en kwalitatief uitstekende aannemersbedrijf zijn waar u in Hoofddorp naar op zoek bent.

De beste optie in Hoofddorp

Kwaliteit en maatwerk zijn twee begrippen die onlosmakelijk verbonden zijn met aannemersbedrijf Lemo. Er moet een kozijn vervangen worden? Geen probleem. U wilt uw badkamer graag renoveren? Wij zullen deze klus met veel zorg op ons nemen. Een volledig nieuw bedrijfspand in Hoofddorp laten opleveren? U heeft in aannemer Lemo een geschikte partner gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande klus- en bouwwerkzaamheden. Klein, groot en alles daar tussenin. Hierbij zullen wij u voorafgaand aan het project altijd gedegen en reëel advies geven, waarbij wij altijd uitgaan van uw specifieke wensen en voorkeuren. Bouwbedrijf Lemo heeft openheid en transparantie daarbij bovendien hoog in het vaandel staan, zodat u gedurende of na afloop van de werkzaamheden nooit voor vervelende verrassingen zult komen te staan. Een aannemer waar u op kunt bouwen.

De voordelen van ons bouwbedrijf

Wanneer u ervoor kiest om uw klus in Hoofddorp door bouwbedrijf Lemo uit te laten voeren, zult u toetreden tot een grote groep zeer tevreden klanten. Al sinds 1998 staan wij in de regio Hoofddorp bekend als een aannemersbedrijf dat:

  • Gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en restauraties
  • Gebruik maakt van uitsluitend moderne bouwmaterialen en technieken
  • Uitstekend opgeleid personeel heeft
  • Staat voor een zeer klantgerichte, persoonlijke benadering
  • Flexibel kan opereren doordat ons bedrijf korte communicatielijnen kent
  • Vooraf heldere afspraken maakt om misverstanden te voorkomen
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garandeert

Hoofddorp

Een oriënterend gesprek?

U bent op zoek naar een ervaren en deskundige aannemer voor uw klus in Hoofddorp. Hopelijk hebben wij u ervan overtuigd dat u dat in aannemersbedrijf Lemo heeft gevonden. Indien dat inderdaad het geval is kunt u ons altijd bereiken via 06-53776744 of info@lemobv.nl voor het maken van een afspraak om u kennis te laten maken met de mogelijkheden. Ongetwijfeld kan bouwbedrijf Lemo ook voor uw klus in Hoofddorp iets voor u betekenen.