Bouwbedrijf

Vakkundig en betrouwbaar

Het kan erg lastig zijn het juiste bouwbedrijf te kiezen. U zoekt een bedrijf dat betrouwbaar is, dat kan bogen op voldoende ervaring en dat kwaliteit levert. Bovendien hecht u veel waarde aan een betrokken, persoonlijke benadering en de juiste balans tussen uw specifieke voorkeuren en reƫel, professioneel advies. Wij zijn ervan overtuigd dat u dat bouwbedrijf in Lemo gevonden heeft. Wij staan namelijk voor maatwerk, flexibiliteit en streven bij al onze bouwprojecten naar perfectie.

Waarom een bouwbedrijf?

Bouwbedrijf Lemo wordt ingeschakeld voor zeer uiteenlopende klussen en door veel verschillende soorten opdrachtgevers. Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit particulieren die een vernieuwing of uitbreiding aan hun woningen willen laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de vervanging van rotte kozijnen, de renovatie van een verouderde keuken of badkamer, het plaatsen van een carport of het uitbreken van een tussenmuur. Ook voor meer grootschalige projecten, zoals de bouw van een garage of een volledig nieuwe woning kan bouwbedrijf Lemo u uitstekend van dienst zijn. Behalve voor de particuliere markt opereert bouwbedrijf Lemo ook regelmatig voor de zakelijke markt. Zo hebben wij in het verleden zonder problemen al verschillende grote bedrijfsunits opgeleverd. Of u nu een trotse woningbezitter bent of de eigenaar van een andersoortig pand, voor al uw bouwprojecten biedt Lemo u graag een op maat gesneden oplossing.

Lemo: het juiste antwoord op al uw bouwvraagstukken

Van aanvang tot nazorg, uw volledige bouwproject is bij bouwbedrijf Lemo in uitstekende handen. Van ons kunt u namelijk het volgende verwachten:

bouwbedrijf

  • Een gedetailleerde offerte
  • Professioneel advies dat volledig is toegespitst op uw wensen, voorkeuren en budget
  • Ervaring op het gebied van verbouwingen, nieuwbouwprojecten, renovaties en restauraties
  • Up-to-date kennis over alle belangrijke bouwtechnieken
  • Het gebruik van moderne en robuuste materialen
  • Oog voor zowel degelijkheid als esthetiek
  • Flexibiliteit door het gebruik van onze eigen werkplaats en korte communicatielijnen
  • Een nette manier van werken
  • Een marktconform tarief

Bouwbedrijf Lemo bv is er ook voor u!

Bent u op zoek naar een betrokken en vakbekwaam bouwbedrijf in uw buurt? Zoekt u dan niet verder en neem contact op met bouwbedrijf Lemo. U kunt ons bereiken via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Wij treden graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden die bij uw wensen horen en stellen geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor u op. Wij garanderen dat u geen spijt zult krijgen van de keuze voor bouwbedrijf Lemo!

Lemo bv bouwde, als bouwbedrijf, een eigen bedrijfspand!

Met alle kennis, ervaring, kunde en gereedschappen in handen bouwden Lemo bv een groot pand. Meerdere bedrijven zijn inmiddels in het pand gevestigd. De realisatie van het pand verliep soepel. Hieronder vindt u een paar foto’s van het bouwproces en het opgeleverde pand.

bouwbedrijven pand

bouwbedrijf bedrijvenpand

Meer weten over het bedrijven centrum? Informatie over de bouw, oplevering en de mogelijkheden voor uw bedrijf vindt u op de bedrijvencentrum pagina. Wij zijn als bouwbedrijf zeer trots op dit project.