Bouwbedrijf Amsterdam

Een betrouwbaar bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf in de buurt van Amsterdam en ziet u door de bomen het bos niet meer? Gelukkig is het moment aangebroken dat u uw zoektocht kunt staken. U bent namelijk aanbeland op de website van aannemersbedrijf Lemo. Lemo is een aannemer die al sinds 1998 voor een grote hoeveelheid tevreden klanten heeft gezorgd in Amsterdam en omstreken. Hopelijk kunnen we ook u ervan overtuigen toe te treden tot ons steeds verder groeiende klantenbestand. Een keuze voor aannemer Lemo is er eentje waar u absoluut geen spijt van zult krijgen.

Amsterdam

Een kleine greep uit de mogelijkheden

Aannemersbedrijf Lemo is al jarenlang gespecialiseerd in zeer uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen, restauratie en renovatie. Zo kunt u bijvoorbeeld (maar zeker niet uitsluitend) ook in Amsterdam op ons vakmanschap rekenen bij:

  • Allerhande timmerwerkzaamheden
  • Het plaatsen van dakramen, deuren en kozijnen
  • De verbouwing van uw keuken of badkamer
  • De aanbouw van uw huis of (bedrijfs)pand
  • De realisatie van een nieuw huis of (bedrijfs)pand

Staat uw specifieke klus hier niet tussen?

Geen enkel probleem. Dit is slechts een beperkte greep uit de vele mogelijkheden. Ook bij allerlei andere kleine en grote bouw- en kluswerkzaamheden in Amsterdam staat bouwbedrijf Lemo voor u klaar. Geen klus is ons te veel (of te weinig).

Bouwbedrijf met Amsterdamse mentaliteit

In lijn met de Amsterdamse mentaliteit is Bouwbedrijf Lemo is een aannemer die vooral graag in kansen en mogelijkheden denkt. Wij zullen er alles aan doen om uw droomproject in Amsterdam werkelijkheid te laten worden. Hiervoor maken wij gebruik van zeer gekwalificeerd personeel en de beste, meest moderne bouwmaterialen en -technieken. Tegelijkertijd zullen wij u altijd een eerlijk en reƫel advies geven. Ook hechten wij veel belang aan het maken van duidelijke afspraken, die wij uiteraard altijd netjes nakomen. Omdat ons aannemersbedrijf korte communicatielijnen kent is persoonlijk contact en flexibiliteit bij ons de norm. Op deze manier streven wij naar volledige klanttevredenheid en hebben wij in Amsterdam en omstreken een reputatie van betrouwbaarheid op weten te bouwen.

Contact opnemen met bouwbedrijf Lemo

Bent u er na het bekijken van onze site overtuigd van geraakt dat bouwbedrijf Lemo ook voor uw klus in Amsterdam de meest geschikte aannemer is? We zouden graag met u de samenwerking aangaan. Aannemersbedrijf Lemo is altijd bereikbaar via 06-53776744 of info@lemobv.nl voor het maken van een eerste afspraak. Wij kunnen u vervolgens alles vertellen over wat er bij uw bouwproject in Amsterdam mogelijk is en stellen als bouwbedrijf graag een vrijblijvende offerte voor u op.