Bouwbedrijf Amstelveen

Al uw bouwklussen in 1 x geklaard

Welkom op de website van bouwbedrijf Lemo! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u hier bent terechtgekomen. Wellicht heeft u net een nieuwe woning aangeschaft in Amstelveen, maar zou u nog graag het een en ander willen aanpassen aan bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Of misschien bezit u een bedrijfsruimte in Amstelveen en verlopen de zaken dusdanig goed dat het tijd wordt voor uitbreiding, of zelfs voor de bouw van een geheel nieuw pand. Welke bouwklus u ook in gedachten heeft, aannemersbedrijf Lemo is er klaar voor! Wij zijn een veelzijdig en professioneel bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in verbouwingen, nieuwbouwprojecten, renovaties en restauraties in Amstelveen en omstreken. Hieronder leest u waarom een keuze voor aannemersbedrijf Lemo ook in Amstelveen een keuze is voor een aannemer die de focus legt op kwaliteit en klantgerichtheid.

Bouwen op een fundament van kennis en kwaliteit

Aannnemersbedrijf Lemo beschikt over een eigen moderne werkplaats en houdt de laatste ontwikkelingen in de wereld van bouwen en verbouwen nauwlettend in de gaten. Op deze manier garanderen wij dat elk bouwproject dat wij in Amstelveen en omstreken uitvoeren, op duurzame en toekomstbestendige wijze wordt gerealiseerd.

Een bouwbedrijf met passie

Wij zijn ons maar al te bewust van het feit dat bij elk bouwproject, klein of groot, u er zeker van wilt zijn dat de klus door uw aannemer met de grootste zorg geklaard wordt. Of het nu gaat om het plaatsen van een kozijn of de aanbouw van een nieuwe garage, bouwbedrijf Lemo streeft naar volledige klanttevredenheid. Wij werken daarom niet alleen volgens zeer hoge kwaliteitseisen wat betreft het ontwerp en de uitvoering van de werkzaamheden, maar hechten gedurende het proces ook veel belang aan een persoonlijke benadering.

amstelveen

Ook tijdens onze projecten in Amstelveen wordt deze betrokkenheid onder meer gewaarborgd doordat Lemo een aannemer is die:

  • Vooraf duidelijke afspraken met u maakt om verrassingen te voorkomen
  • Werkzaamheden altijd op basis van een offerte uitvoert
  • Zeer korte communicatielijnen kent, waardoor wij flexibel en efficiënt kunnen opereren
  • Alles na de werkzaamheden uiteraard netjes achterlaat

Op deze manier heeft aannemersbedrijf Lemo sinds 1998 al voor veel tevreden klanten in Amstelveen en omstreken gezorgd.

Als bouwbedrijf ook actief in Amstelveen

Bent u benieuwd wat bouwbedrijf Lemo voor uw klus in Amstelveen kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. De kans is groot dat dit de eerste stap zal zijn richting de realisatie van uw droomproject in. U kunt Bouwbedrijf Lemo in Amstelveen bereiken via 06-53776744 of info@lemobv.nl.