Bouwbedrijf Alphen aan de Rijn

Voor ieder wat wils!

Wilt u uw woning in Alphen aan de Rijn nieuw leven in blazen en zoekt u een goed bouwbedrijf? Of bent u op zoek naar de meest geschikte partner voor uw nieuwbouwproject? Om welke klus in Alphen aan de Rijn het ook gaat, bouwbedrijf Lemo is van alle markten thuis en staat voor u klaar! Van de constructie van een nieuwe carport tot de verbouwing van een keuken of badkamer, alle klussen zijn bij aannemer Lemo in de juiste handen. Ook voor de zakelijke markt bieden wij kwalitatief uitstekende oplossingen. De projecten van aannemersbedrijf Lemo staan als een huis! Verbeter samen met Lemo als aannemer Alpen aan de Rijn in een fijnere werk- en woonsfeer.

Waarom een bouwbedrijf?

Wellicht denkt u er al een tijdje over na om uw huis in Alphen aan de Rijn te gaan verbouwen, bijvoorbeeld in de vorm van een renovatie of uitbreiding. In veel gevallen gaat het om een klus die mensen liever niet zelf doen. Bijvoorbeeld, omdat ze niet genoeg tijd of -laten we er niet omheen draaien- kennis en vaardigheid hebben om de klus op perfecte wijze uit te voeren. Dit geldt natuurlijk net zozeer voor aanpassingen aan uw bedrijfspand. Aannemer Lemo begrijpt dit en neemt u al uw bouwzorgen uit handen, ook in Alphen aan de Rijn!

Tevreden klanten in Alphen aan de Rijn

Aannemersbedrijf Lemo zorgt al sinds 1998 voor een tevreden klantenbestand in Alphen aan de Rijn en omstreken. Maar waarom hebben wij nu eigenlijk zo’n goede naam hebben opgebouwd in de bouwbranche? Waarom hebben wij zo veel tevreden klanten die terugkomen bij ons bouwbedrijf? Hieronder enkele redenen waarom aannemersbedrijf Lemo de beste keuze is voor al uw projecten in Alphen aan de Rijn:

alphen aan de rijn

  • Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen en renovaties
  • Wij gebruiken de beste, meest moderne bouwtechnieken en -materialen
  • Ons personeel is zeer vakbekwaam
  • Wij bieden onze klanten professioneel en reëel advies
  • Wij werken zeer efficiënt en hanteren een marktconform tarief
  • Wij hebben zowel oog voor robuustheid als voor detail
  • Persoonlijke betrokkenheid gedurende alle fases van het bouwproject
  • Wij maken vooraf duidelijke afspraken. U heeft grip heeft op de kosten en de duur

Vrijblijvend contact met bouwbedrijf Lemo bv

Een bouwklus in gedachten waar u een aannemer voor wilt inschakelen? En stelt u hierbij uitsluitend de hoogste eisen aan die aannemer? Neem dan eens contact op met ons bouwbedrijf voor een oriënterend gesprek waarin wij uw mogelijkheden in Alphen aan de Rijn in kaart brengen. Vervolgens zullen wij voor u een geheel vrijblijvende offerte opstellen. U kunt ons bereiken via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Met bouwbedrijf Lemo maakt u ook in Alphen aan de Rijn de allerbeste keuze.