Aannemersbedrijf

Wij zijn Lemo BV

Aannemersbedrijf Lemo BV werkt hard en met passie. Uw klus-of bouwproject wordt daardoor op een betrouwbare, betrokken en efficiënte wijze gerealiseerd. Laat u overtuigen van de kwaliteit van aannemersbedrijf Lemo! Talrijke tevreden klanten gingen u al voor.

De mogelijkheden bij aannemersbedrijf Lemo

Aannemersbedrijf Lemo is een veelzijdig bedrijf. Van verbouwing tot onderhoud en van nieuwbouw tot renovatie. Aannemersbedrijf Lemo steekt graag de handen voor u uit de mouwen! Zo hebben we de afgelopen jaren o.a. de volgende werkzaamheden verricht:

  • Het plaatsen van kozijnen, deuren en dakramen
  • De vernieuwing van keukens en badkamers
  • Het realiseren van dakkapellen
  • Het verzorgen van de aanbouw van woonhuizen en bedrijfspanden
  • De bouw van carports
  • Het verzorgen van de herindeling van woningen en andersoortige panden
  • Het realiseren van volledig nieuwe huizen en bedrijfspanden

Aannemersbedrijf

Voor u alleen het beste

Bij aannemer Lemo staat klanttevredenheid centraal. Bij ons kunt u rekenen op open communicatie en duidelijke afspraken. Zo maken wij vooraf voor u een gedetailleerde (en vrijblijvende) offerte. Tijdens het bouw proces heeft u een vaste contactpersoon. De kracht van ons aannemersbedrijf beperkt zich echter niet alleen tot onze service. Zo gebruiken wij bij onze werkzaamheden uitsluitend moderne en degelijke bouwmaterialen. Hierdoor kunt u lange tijd zorgeloos van het eindresultaat genieten.

De mensen van ons aannemersbedrijf zijn stuk voor stuk gekwalificeerd. De vakmannen van Lemo verenigen degelijkheid, creativiteit en esthetiek met elkaar. Door efficiënt te bouwen en de kwaliteit te bewaken realiseren we projecten voordelig.

Dynamisch en flexibel

Het komt nog wel eens voor dat er tijdens het bouwproces sprake is van veranderende omstandigheden. Of klanten merken tijdens het project dat ze bepaalde aspecten toch graag net iets anders zouden vormgeven dan ze in eerste instantie voor ogen hadden. Geen probleem! Aannemersbedrijf Lemo bezit een eigen moderne werkplaats en kent korte communicatielijnen, waardoor onze flexibiliteit groot is.

Realiseer ook uw bouwwens!

Bent u er na het bezoeken van onze website van overtuigd geraakt dat aannemersbedrijf Lemo ook voor de beste partner is om uw bouw- of verbouwplannen te realiseren? Laat het ons weten! U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Wij gaan graag met u rond de tafel om alle mogelijkheden met u door te nemen en u van professioneel advies te voorzien. Laat met aannemersbedrijf Lemo ook uw bouwwensen werkelijkheid worden!