Aannemer

Blaas uw woning of bedrijfspand nieuw leven in

Wij zijn een aannemer die zowel kleine- als grote bouw projecten aanpakt. Bent u toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Of bent u er wel klaar mee dat u op regenachtige dagen niet droog vanuit de auto uw woning kunt bereiken en wilt u daarom graag een carport of zelfs nieuwe garage laten bouwen? Bij dit soort klussen is het verstandig een goede aannemer in dienst te nemen. Die heeft u in Lemo gevonden! Lemo is een betrokken, allround aannemer die jarenlange ervaring heeft op het gebied van alle kleine en grote veelvoorkomende bouwklussen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwingen of renovaties, Lemo gaat met enthousiasme en betrokkenheid voor u aan de slag. Veel tevreden particuliere en zakelijke klanten gingen u al voor!

Wat doet een aannemer eigenlijk?

Na het tekenen van de offerte is de aannemer verantwoordelijk voor het coördineren en (laten) uitvoeren van de bouwwerkzaamheden zoals die tussen klant en aannemersbedrijf zijn afgesproken. Uiteraard dienen deze werkzaamheden ook plaats te vinden binnen de termijn en het budget zoals beide partijen overeen zijn gekomen. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is het van belang dat aannemers rekening houden met de geldende wet- en regelgeving. Hoewel sommige projecten hiervan uitgezonderd zijn, moet voor de meeste soorten verbouwingen en nieuwbouwprojecten bijvoorbeeld een omgevingsvergunning aangevraagd worden.

Waarom aannemer Lemo?

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw aannemer de bovengenoemde verantwoordelijkheden op betrouwbare en kwalitatief uitstekende wijze uitvoert. Bij Lemo BV kunt u er blind vanuit gaan dat uw volledige bouwproject, van A tot Z, in goede handen is. Zo regelen wij voor u bijvoorbeeld de aanvraag van de bouwvergunning, zodat u hier geen omkijken naar zult hebben.

Bovendien kunt u bij ons rekenen op:

  • Een gespecificeerde offerte
  • Vakkundig advies op basis van uw voorkeuren en mogelijkheden
  • Ruime ervaring op het gebied van alle kleine en grote voorkomende bouwwerkzaamheden
  • Actuele kennis over de belangrijkste bouwtechnieken
  • Het gebruik van uitsluitend toekomstvaste materialen
  • Aandacht voor zowel degelijkheid als esthetiek
  • Een flexibele, efficiëntie werkwijze doordat wij een eigen werkplaats bezitten
  • Een marktconform tarief

Aannemer

Meer weten over aannemer Lemo bv?

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer die van alle markten thuis is? Neem eens contact op met ons bedrijf via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Wij kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan om al uw specifieke mogelijkheden in kaart te brengen. Ook brengen wij graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u uit. U zult geen spijt krijgen van de keuze voor aannemer Lemo!