Bouwbedrijf Aalsmeer

Van alle markten thuis!

Bent u de trotse bezitter van een nieuwe woning in Aalsmeer op zoek naar een bouwbedrijf voor uw verbouwing? Of begint uw bedrijfsruimte inmiddels toch wel wat aan de krappe kant te worden? Overweeg dan eens om aannemersbedrijf Lemo in te schakelen! Bouwbedrijf Lemo is een professionele en betrouwbare aannemer met jarenlange ervaring op het gebied van zowel verbouwingen, restauraties, renovaties als nieuwbouw. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw dakraam, het verbouwen van uw keuken of de uitbreiding van uw bedrijfspand, de vakspecialisten van bouwbedrijf Lemo zijn van alle markten thuis! Ons personeel staat in de gehele regio voor u klaar. Uiteraard slaat Lemo als aannemer Aalsmeer hierbij niet over.

Bouwbedrijf met ervaring

Al meer dan vijftien jaar zorgt aannemersbedrijf Lemo voor bijzonder tevreden klanten in Aalsmeer en omstreken. Gedurende deze periode zijn wij in de regio Aalsmeer uitgegroeid tot een aannemer met een uitstekende reputatie, doordat wij voortdurend prioriteit geven aan service, kwaliteit en innovatie. Wij stellen dan ook zeer hoge eisen aan het werk dat wij afleveren. Niet alleen wat betreft constructie en bouw, maar zeker ook als het gaat om oog voor detail en stijl. Aangezien onze werkplaats in Aalsmeer is uitgerust is met het meest moderne bouwmaterieel, kunnen wij onze projecten bovendien zeer toekomstbestendig uitvoeren. Op deze manier heeft ons bouwbedrijf in Aalsmeer al voor talrijke klanten projecten gerealiseerd waar zij nog lange tijd plezier van zullen hebben. Zij gaven aan dat Lemo als aannemersbedrijf Aalsmeer positief beïnvloedt.

Aannemer met korte lijntjes

Aannemersbedrijf Lemo kent een platte organisatiestructuur, met uitsluitend korte lijntjes. Ook voor u als klant in Aalsmeer levert dit veel voordelen op.

Zo kunnen wij hierdoor garanderen dat wij zeer efficiënt en servicegericht werken. Wij hechten er bovendien veel belang aan om heldere afspraken te maken, zodat uw project zorgeloos verloopt en u achteraf nooit voor vervelende verrassingen zult komen te staan. Daarnaast garanderen wij u hierbij een concurrende prijs! Al met al kunt u bij bouwbedrijf Lemo rekenen op:

  • Kennis van zaken op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verbouwingen
  • Betrouwbaarheid en service
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Aalsmeer

Bouwbedrijf in Aalsmeer

Heeft u een klus in de omgeving van Aalsmeer die om een professioneel bouwbedrijf vraagt? Hopelijk hebben wij u ervan overtuigd dat aannemersbedrijf Lemo de beste keus is voor al uw projecten. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd contact opnemen via 06-53776744 of info@lemobv.nl. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Uw wens, in combinatie met het advies en vakmanschap van aannemer Lemo, zal ook in uw geval in Aalsmeer tot een geweldig eindresultaat leiden! Wacht dus niet langer en bel met bouwbedrijf Lemo bv voor een vrijblijvende afspraak.