Bouwbedrijf Mijdrecht

Een verstandig besluit!

Het zou zomaar kunnen dat u al een tijdje een bouw- of klusproject in Mijdrecht op het oog heeft en om die reden op zoek bent naar het juiste bouwbedrijf. De verbouwing van die inmiddels toch wel verouderde badkamer of keuken, het vervangen van kozijnen die steeds meer tekenen van rot vertonen, of een gezinsuitbreiding die om een grotere woning vraagt, al dan niet in de vorm van nieuwbouw. Of wellicht bent u ondernemer in Mijdrecht en merkt u ook dat de economie weer aantrekt, waardoor uw bedrijfspand toch wat aan de krappe kant wordt. Goed nieuws! De betrouwbare en vakkundige aannemer die u hiervoor zoekt, heeft u in aannemersbedrijf Lemo gevonden. Want om welke klus of bouwproject in Mijdrecht het ook gaat, bouwbedrijf Lemo is de juiste keuze om uw bouwwensen te laten realiseren! Verander samen met Lemo als aannemer Mijdrecht in een prettigere woon- of werksfeer.

Ervaring als bouwbedrijf

Al sinds 1998 is bouwbedrijf Lemo met veel succes actief als aannemer in Mijdrecht omstreken. Vanaf dat moment hebben wij met veel succes talrijke grote en kleine projecten uitgevoerd op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en restauraties. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt hebben heeft aannemersbedrijf Lemo in Mijdrecht veel prachtige projecten weten te realiseren. Ons tevreden klantenbestand bewijst dat een keuze voor bouwbedrijf Lemo een keuze is voor zekerheid! Ons personeel staat in de gehele regio voor u klaar. Vanzelfsprekend biedt Lemo als aannemersbedrijf Mijdrecht en haar inwoners een professionele garantie voor kwaliteit.

Van tekentafel tot oplevering, Lemo is een aannemer die met u meedenkt!

Waar kunt u bij ons op rekenen? Wij streven naar niets minder dan volledige klanttevredenheid.
Dit betekent dat aannemersbedrijf Lemo onder meer de volgende zaken garandeert, ook bij u in Mijdrecht:

Mijdrecht

  • Maatwerk: uw wensen staan centraal
  • Professioneel en reëel advies
  • Een snelle en efficiënte werkwijze
  • Een persoonlijke, betrokken benadering vanaf de adviesfase tot en met de oplevering
  • Flexibiliteit
  • Het hanteren van normale, marktconforme tarieven
  • Duidelijke afspraken vooraf, waaronder uiteraard een offerte
  • Het gebruik van de beste, meest moderne bouwmaterialen
  • Uitsluitend zeer vakkundig personeel
  • Oog voor zowel degelijkheid als detail en creativiteit

Aannemersbedrijf voor uw project in Mijdrecht

Bent u, na een kijkje te hebben genomen op onze website, nieuwsgierig geworden naar wat bouwbedrijf Lemo voor uw bouwplannen in Mijdrecht kan betekenen? Wij horen het graag! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-53776744 of te mailen naar info@lemobv.nl. Ongetwijfeld zal dit de eerste stap vormen op weg naar de verwezenlijking van het project in Mijdrecht. Neem contact op en ontdek wat wij als bouwbedrijf voor u kunnen betekenen.